Om oss

Välkommen till vår hemsida och webshop. Jag som driver Maison Berger Sweden heter Marie och jag har arbetat med marknadsföring och försäljning i 25 år och drivit agentur i eget bolag sedan 2016.

Jag och min sambo Anders är genom bolaget Seahagen AB, agenter åt flera Europeiska varumärken i Sverige och Norden inom bl.a. inredning, välmående och deli/dryck. Vi driver även butiken Nya Ladan i Sjömarken utanför Borås och webbshoppen Tonicroom.se.

Vi köpte Maison Berger Sweden i januari 2022 av Ann-Louise och Patrik, som var de som introducerade varumärket i Sverige 2016.

Vi lärde känna varandra på en mässa 2017 och har haft kontakt sedan dess. Redan då öppnade de upp för ett samarbete i framtiden eftersom Ann-Louise redan då haft problem med hälsan.

Och i december 2021 var tiden inne för dem att börja släppa taget och vi är så glada att de valde oss som sina efterträdare.

Så, varför vill vi arbeta med Maison Berger?

Jo, när man väl provat produkterna så är man såld. Vi älskar funktionen men även de vackra lamporna och inte minst de högkvalitativa dofterna. Vårt mål är att det ska finnas en återförsäljare i varje svensk stad och en katalytisk doftlampa i varje svenskt hem.

Välkommen till Maison Berger Sweden!